Αποφυλακίζεται ο σατανιστής Ασημάκης Κατσούλας

Αποφυλακίζεται ο σατανιστής Ασημάκης Κατσούλας

Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί ο αρχηγός των Σατανιστών της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας, μετά από 19 χρόνια. Υπενθυμίζεται πως το 1995 μαζί με τον Μάνο Δημητροκάλη και τη Δήμητρα Μαργέτη είχαν δολοφονήσει δύο γυναίκες.

Ο Ασημάκης Κατσούλας ήταν αυτός που φερόταν ως αρχηγός της σπείρας των σατανιστών και μάλιστα καταδικάστηκε με τη μεγαλύτερη ποινή, δύο φορές ισόβια 12 χρόνια και κάτι μήνες.

Τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο εγκέφαλος της ομάδας των σατανιστών αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων. Υπενθυμίζεται, πως και η Δήμητρα Μαργέτη έχει ήδη αποφυλακιστεί.

Όπως γράφει και το gossip-tv, ο «όμορφος της ομάδας» γεννήθηκε τον Μάιο του 1972 και διέμενε στην Κάντζα. Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι αφού είχε συμπληρώσει τα 17 του είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.

Μετά το 1990 άρχισε να χάνει την επαφή με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993. Θεωρείται ο εγκέφαλος της τριάδας των σατανιστών, με τους συγκατηγορουμένους του να τον σκιαγραφούν ως μια αυταρχική προσωπικότητα, που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

Περισσότερα:  E-Radio.gr Daily