Από την Ibiza, τον Santana και τα jungle parties… άστεγος στο Κουκάκι

Από την Ibiza, τον Santana και τα jungle parties… άστεγος στο Κουκάκι

Ένας ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας είναι πια άστεγος… Ο Χρήστος Καλοπήτας, διάσημος Dj, δημιουργός των περίφημων jungle parties, έχοντας στο παλμαρέ του συνεργασίες με ονόματα όπως η Μαρία Κάλλας, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, η Βίκυ Λέανδρος, η Μελίνα Μερκούρη, ο Κάρλος Σαντάνα, ο dj Tiesto και οι Depeche Mode, και έχοντας παίξει σε Λονδίνο, Ibiza και Μύκονο, σήμερα περιφέρεται στο Κουκάκι υποφέροντας από κατάθλιψη, άστεγος, ξεχασμένος από όλους.

Η ιστορία του, συγκλονιστική, θα μπορούσε να γυριστεί σε ταινία… Αλλά και το παράπονό του τεράστιο. Δραστηριοποιούμενος σε έναν σκληρό και αφερέγγυο χώρο όπως της «νύχτας», έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους και έκτοτε ξεκίνησε η κάτω βόλτα για τον διάσημο μουσικό παραγωγό.

Σήμερα αυτό που αναζητά είναι μια δουλειά στον τομέα που γνωρίζει τόσο καλά όσο ελάχιστοι, ένα πιάτο ζεστό φαγητό και… την οικογένειά του πίσω…

Το θέμα το ανέδειξε το μεσημέρι της Κυριακής η εκπομπή «Magazino Life» με την Κιμ Κίλιαν, που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 12.00-14.00 από τη συχνότητα του Extra 3.

pigi:zougla.gr