Γρήγορα και αποτελεσματικά μυστικά ομορφιάς!

Γρήγορα και αποτελεσματικά μυστικά ομορφιάς!

 

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας 12 απλά αλλά αποτελεσματικά μυστικά ομορφιάς που σίγουρα θα σας φανούν πολύ χρήσιμα!

1. Προσοχή στις καφέ αποχρώσεις στις σκιές ματιών όταν τα μάτια σας είναι κουρασμένα δεδομένου ότι μπορεί να φαίνονται πιο κουρασμένα απ’ ό,τι είναι.

2. Ποτέ μη μακιγιάρεστε προτού στεγνώ­σετε τα μαλλιά σας. Η θερμότητα από το πιστολάκι θα σας κάνει να ιδρώσετε κι έτσι θα χαλάσει το μακιγιάζ σας.

3. Αλλάζετε τη μάσκαρα σας κάθε τρεις μήνες. Είναι ό,τι καλύτερο και ασφαλές για τα μάτια σας.

4. Αν κοιμάστε ανάσκελα αποφεύγετε τη δημιουργία ρυτίδων. Αξίζει να προσπαθήσετε!

5. Αφήστε την ενυδατική κρέμα να απορροφηθεί προτού αρχίσετε να βάφεστε. Αυτό θα βοηθήσει στην εύκολη εφαρμογή του μακιγιάζ σας.

6. Αποφεύγετε να βάζετε πούδρα στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια διότι Θα εισχωρήσει και θα τις τονίσει.

7. Για μάτια που λαμπυρίζουν, κάντε το περίγραμμα μέσα από τις βλεφαρίδες χρη­σιμοποιώντας ένα απαλό, λευκό μολύβι.

8. Όταν κρατάτε το πινέλο του ρουζ από την άκρη της λαβής επηρεάζει τον έλεγχό σας. Όσο πιο κοντά είναι τα δάχτυλά σας προς το μεταλλικό τμήμα κάτω από την κεφαλή της βούρτσας, τόσο πιο καλά θα έχετε τον έλεγχο.

9. Κάντε την εμφάνισή σας πιο “ζεστή” βάζοντας λίγο ρουζ στις παρειές, το πηγούνι, την άκρη της μύτης και τα μάγουλά σας.

10. Αν θέλετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα, δοκιμάστε ένα χρωματιστό eyeliner. Το χρωματιστό eyeliner θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά σε αντίθεση με το μαύρο που τα κάνει να φαίνονται πιο μικρά. Δοκιμάστε ένα μωβ ή λαδί.

11. Όταν βγάζετε τα φρύδια σας, περάστε τις τρίχες που θέλετε να αφαιρέσετε με κονσίλερ. ‘Έτσι Θα βλέπετε ακριβώς το σχήμα που θα έχει το φρύδι σας μετά την αποτρίχωση.

12. Όταν τα μάτια σας είναι πρησμένα, χρησιμοποιήστε ένα πιο σκούρο κονσίλερ. Τα πιο σκούρα χρώματα θα κάνουν το πρήξιμο των ματιών να φαίνεται λιγότερο έντονο.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets-Μυστικά ομορφιάς

 

pigi:news.gr