Ζέτα Δούκα: «Υπήρξε προδοσία στους “Βασιλιάδες”»

Ζέτα Δούκα: «Υπήρξε προδοσία στους

 

Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» παραχώρησε η Ζέτα Δούκα.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ άλλων για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν ηθοποιοί και τεχνικοί στην κατά τα άλλα πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega, “Βασιλιάδες”.

«Ελπίζω ότι το θέμα έχει λυθεί. Απλά υπήρξε μια προδοσία, γιατί δεν τηρήθηκαν κάποιοι όροι σε μια δουλειά με περισσότερες από δέκα ώρες καθημερινού γυρίσματος», δήλωσε και συνέχισε αναφερόμενη στη νέα σειρά “Μοντέρνα Οικογένεια”, όπου και πρωταγωνιστεί:

«Νομίζω την αγάπη που διακρίνει τα μέλη της οικογένειας. Το μόνο διαφορετικό είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι του Τάκη και της Κάρμεν. Όλα τα άλλα είναι βατά για όλους, εκτός από την περίπτωση του Δημήτρη -εννοώ το θέμα της υιοθεσίας από το γκέι ζευγάρι- που δεν είναι κάτι σύνηθες στην ελληνική κοινωνία, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι εξωπραγματικό. Συμβαίνει στη ζωή, αλλά όχι τόσο στη χώρα μας. Καλώς ή κακώς, έχουμε να κάνουμε με πράγματα που δεν ενοχλούν κανέναν, όταν όλα γίνονται με αξιοπρέπεια».

Τέλος, έδωσε τις συμβουλές της στα νέα παιδιά, τονίζοντας πως πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία τους:

«Παν μέτρον άριστον. Αγάπα τον εαυτό σου γι’ αυτό που είναι, φρόντιζε να φτιάξεις τη ζωή σου ώστε να αγαπάς τον εαυτό σου και να μην ξεχνάμε ότι κανένας δεν μοιάζει με κανέναν, είναι χάσιμο χρόνου να θέλουμε να αποδείξουμε το αντίθετο».

 

pigi:news.gr