Η απαράδεκτη συμπεριφορά της Φουρέιρα και το κράξιμο

Με ύφος πολλών καρδιναλίων έσκασε μύτη η Φουρέϊρα στο Γκάζι σε εκδήλωση με αφορμή τη φιλανθρωπική καμπάνια με πρωταγωνιστές επωνύμους κατά του Έιτζ. Η ώρα προσέλευσης ήταν στις 11 και η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις λίγο μετά τις 2 το πρωί!

Όχι μόνη αλλά με 4 αυλικούς! Εκείνοι ήταν γύρω της σαν αν τη προστατεύουν λες και μπήκε στο μαγαζί η Τζένιφερ Λόπεζ! Άρχισε να χαιρετά μερικούς γνωστούς και όταν ο φωτογράφος πήγε να σηκώσει μηχανή είπε «Αχ σε παρακαλώ δεν θέλω φωτογραφίες».

Τόσο σταρ! Φυσικά κάποιοι το πήραν χαμπάρι και άρχισαν να τη κράζουν. Η Φουρέϊρα κάθισε στα πριβε με τους 4, χωρίς να έχει επαφή με τον κόσμο, μόνη και απόμακρη.

 

Εμείς είμασταν αυτοί που είχαμε γράψει και στο παρελθόν πως πρέπει λίγο να χαλαρώσει, να κατεβάσει καλάμι αλλά εκείνη συνεχίζει να ακούει λάθος ανθρώπους οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να τη φέρουν ξανά στην επιφάνεια όταν θα την πνίξει το σύστημα…

Όσο είναι νέα και τα πετάει στην πίστα κάτι θα κάνει. Άλλα τέτοιες συμπεριφορές καταγράφονται και δεν ξεχνιούνται… Τους σταρ δεν τους κάνει το σνομπάρισμα αλλά η ταπεινότητα καθώς αυτός που ξέρει τι αξίζει δεν χρειάζεται να το «παίζει».

pigi:blocks.gossip-tv.gr