Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο: 93 χιλιάδες δολάρια για άγριο ξεφάντωμα στην Αυστραλία [εικόνες]

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο: 93 χιλιάδες δολάρια για άγριο ξεφάντωμα στην Αυστραλία [εικόνες]

 

Ποιος είπε ότι η δουλειά δεν είναι διασκέδαση; Σίγουρα όχι ο νεαρός Καλιφορνέζος Άντριου Σμιθ που πληρώνεται 68.000 ευρώ (93.000 $) για να ξεφαντώνει στην Αυστραλία, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας για τη Νέα Νότια Ουαλία.

Ο Σμίθ συμμετείχε σε διαγωνισμό και ήταν ο τυχερός ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιους που διεκδικούσαν το εισιτήριο για την καλύτερη δουλειά του κόσμου: 802.000 στιγμές απόλυτης διασκέδασης στο πλαίσιο προωθητικού προγράμματος για τη Νέα Νότια Ουαλία. Τώρα ζει εκεί, κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο και πολλά άλλα σπορ που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη για να διαφημίσει στους επισκέπτες πόσο διασκεδαστική είναι η περιοχή.

Οι εργασιακές συνθήκες που είναι αναγκασμένος να …ανέχεται φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ο τυχερός εργαζόμενος, από το Δεκέμβριο που βρίσκεται στην Αυστραλία, έχει ζήσει μέχρι τώρα τις 480.000 στιγμές ξέφρενης διασκέδασης από τις συνολικά 802.000 που πρέπει να «αντέξει», δηλαδή τόσες όσα είναι και τα τετραγωνικά χιλιόμετρα της περιοχής που διαφημίζει.

«Το πρόγραμμά μου μέχρι το τέλος Ιουνίου είναι πολύ φορτωμένο με μεγάλα γεγονότα και ταξιδιωτικές εμπειρίες“, δηλώνει ο Σμιθ που γι αυτόν η πρόκληση δεν είναι να βρει τη διασκέδαση, αλλά να χωρέσει όση περισσότερη μπορεί μέσα στο τρέχον εξάμηνο.

Πηγή: www.iefimerida.gr