Καμηλοπάρδαλη αποχαιρετά ετοιμοθάνατο εργάτη ζωολογικού κήπου

Καμηλοπάρδαλη αποχαιρετά ετοιμοθάνατο εργάτη ζωολογικού κήπου

 

Αν είχε φωνή να μιλήσει, θα του έλεγε «αντίο φίλε μου». Επειδή όμως δεν έχει, τον πλησίασε και του έδωσε ένα αποχαιρετιστήριο φιλί. Ήταν ο τρόπος μιας καμηλοπάρδαλης να αποχαιρετίσει έναν άνθρωπο που την πρόσεχε και πέθαινε από καρκίνο.

Οι συγκλονιστικές εικόνες που κάνουν τις τελευταίες μέρες το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου εκτυλίχθηκαν στον ζωολογικό κήπο Diergaarde Blijdorp του Ρότερνταμ, στην Ολλανδία.

Ο Μάριο είναι ένας 54χρονος άνδρας με διανοητικά προβλήματα, που εργαζόταν στον ζωολογικό κήπο. Καθημερινά επί 25 χρόνια εργαζόταν εκεί. Καθάριζε και φρόντιζε τις καμηλοπαρδάλεις.

Όμως, του διαγνώστηκε καρκίνος στο τελικό στάδιο και η τελευταία του επιθυμία ήταν από το νοσοκομείο να τον πάνε στον ζωολογικό κήπο μια τελευταία φορά. Το ίδρυμα «Ambulance Wish» έκανε την τελευταία του επιθυμία πραγματικότητα.

Ήθελε να δει τα αγαπημένα του ζώα, εκείνα που φρόντιζε καθημερινά. Να πει το δικό του αντίο. Μόνο που κι εκείνα κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Μάριο.

Μια από της καμηλοπαρδάλεις του κήπου τον πλησίασε και άγγιξε με τη μουσούδα της το πρόσωπό του. Και του έδωσε το αποχαιρετιστήριο φιλί, συγκλονίζοντας με την τρυφερότητά της όσους ήταν παρόντες και όσους είδαν τις εικόνες αργότερα, όταν δημοσιεύτηκε η είδηση.

Περισσότερα: E-Radio.gr Daily