Οι ταινίες που θα δούμε την προσεχή Πέμπτη 13/3 στις αθηναϊκές αίθουσες

Σε μια ήσυχη κινηματογραφική εβδομάδα με μόλις τρεις νέες κυκλοφορίες και μια επανακυκλοφορία, θα δούμε μια βραβευμένη ταινία στις Κάνες, ένα γαλλικό ερωτικό θρίλερ και τον Ρέιφ Φάινς να σκηνοθετεί τον εαυτό του.

 Η Αόρατη Γυναίκα

Η Αόρατη Γυναίκα

Αίσθηση Αμαρτίας
Βραβείο σεναρίου στις Κάνες για ένα κινέζικο σπονδυλωτό κοινωνικό δράμα του Ζία Ζανγκέ. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ένας επαναστατημένος μεταλλωρύχος, ένας αγανακτισμένος μετανάστης, μια όμορφη ρεσεψιονίστ και ένας νεαρός φιλόδοξος εργάτης εργοστασίου. Ένα πολύχρωμο κινηματογραφικό ψηφιδωτό που απεικονίζει τη σύγχρονη Κίνα.

 )

Ο Έρωτας Είναι Το Τέλειο Έγκλημα
Σκοτεινό ερωτικό θρίλερ με τον Ματιέ Αμαλρίκ, το οποίο βασίζεται στο μυθιστόρημα του Φιλίπ Τζιάν «Incidences». Πρωταγωνιστής είναι ο σαραντάχρονος καθηγητής λογοτεχνίας Μαρκ, ο οποίος συνάπτει ερωτικές σχέσεις με τις μαθήτριές του. Όταν, όμως, η τελευταία του κατάκτηση εξαφανίζεται ξαφνικά, τότε τα πράγματα θα αρχίσουν να περιπλέκονται.

)

Η Αόρατη Γυναίκα
Ο Ρέιφ Φάινς σκηνοθετεί τον εαυτό του ως ερωτευμένο Τσαρλς Ντίκενς. Το δράμα εποχής αποκαλύπτει την άγνωστη παθιασμένη σχέση του σπουδαίου συγγραφέα με την ηθοποιό Νέλι Τέρναν. Παρά την πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χώριζε, η Νέλι υπήρξε ερωμένη του για πολλά χρόνια, μέχρι και τον θάνατο του, ενώ η σχέση τους έμεινε στην αφάνεια.

)

pigi:athinorama.gr