Ο γυναικολόγος που τον θέλουν όλες οι γυναίκες

Ο γυναικολόγος που τον θέλουν όλες οι γυναίκες

 

 

Πρώην μοντέλο και «βασιλιάς της ομορφιάς» στην Ισπανία αφιερώθηκε στην ιατρική επιστήμη

Ονομάζεται Manuel, είναι 24 ετών, έχει αγγελικό πρόσωπο και σώμα μοντέλου, αλλά αποφάσισε πως η καριέρα στο μόντελινγκ δεν τον ενδιαφέρει πια.

Ο Ισπανός Manuel Rico το 2010 είχε αναδειχθεί ο ομορφότερος άνδρας στην χώρα του, κατακτώντας τον τίτλο του «βασιλιά της ομορφιάς», αλλά συνέχισε τις σπουδές του στην ιατρική και αφού πήρε το πτυχίο του, μετακόμισε στη Χιλή και γράφτηκε στο πανεπιστήμιο Concepción, για να πάρει ειδικότητα στη γυναικολογία.

Δεν χρειάζεται να το γράψουμε, αλλά οι γυναίκες κάνουν ουρά για να επισκεφτούν τον Manuel και να τις εξετάσει… Στο Concepción, η φήμη του όμορφου γυναικολόγου διαδόθηκε αστραπιαία, από στόμα σε στόμα και από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκατοντάδες γυναίκες βρίσκονται καθημερινά στο ιατρείο, για να εξεταστούν από τον γυναικολόγο που έχει κάψει καρδιές.

Από τη μεριά του ο όμορφος γιατρός, επιβεβαιώνει πως πλέον δεν τον ενδιαφέρει η καριέρα σαν μοντέλο και ο κόσμος της μόδας και πως η ζωή του πλέον είναι αφιερωμένη στην ιατρική επιστήμη.

Σκοπός του είναι, όπως δηλώνει, να δουλέψει σαν γυναικολόγος στην ιδαίτερή του πατρίδα την Ισπανία σαν γυναικολόγος, μόλις ολοκληρώσει την ειδικότητά του στη Χιλή.

ΠΗΓΗ:www.newsbeast.gr