Πακιστάν: Μωρό 9 μηνών συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Πακιστάν: Μωρό 9 μηνών συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

 

Ένα αγοράκι 9 μηνών έγινε ο νεότερος “κακοποιός” του Πακιστάν, όταν συνελήφθη στις αρχές Φεβρουαρίου με την κατηγορία της… απόπειρας ανθρωποκτονίας και παραπέμθηκε σε δίκη!

Ο μικρός Μοχάμαντ Μούσα συνελήφθη μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του με την κατηγορία ότι εκτόξευσε πέτρες εναντίον των υπαλλήλων μιας εταιρείας φυσικού αερίου οι οποίοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν σπίτια με “πειραγμένους” καταμετρητές στα προάστια της Λαχόρης.

Στην αναφορά του, ο αστυνομικός που συνέλαβε το βρέφος Κασίφ Μουχάμαντ, χαρακτήρισε τις αντιδράσεις των κατοίκων “απόπειρα ανθρωποκτονίας” και παρέπεμψε 30 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και το μωρό, να εμφανιστούν την Πέμπτη στο δικαστήριο για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Σήμερα, ο μικρός Μοχάμαντ παρουσιάστηκε πράγματι ενώπιον των δικαστών, στην αγκαλιά του παππού του που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει καθώς έκλαιγε σπαραχτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. “Όλοι στο δικαστήριο αναρωτιόντουσαν πώς είναι δυνατόν να εμπλέκεται ένα τόσο μικρό παιδί σε μια δικαστική υπόθεση και τι είδους αστυνομία είναι αυτή που έχουμε”, είπε ο παππούς, ο Μοχάμαντ Γιασίν, ενώ τάιζε τον εγγονό του με το μπιμπερό.

 

Ο δικαστής πάντως, αντιλαμβανόμενος προφανώς τον παραλογισμό, έθεσε σε διαθεσιμότητα τον τυπολάτρη αστυνομικό και διέταξε την απελευθέρωση του μωρού που ωστόσο για τυπικούς λόγους θα πρέπει να παρουσιαστεί άλλη μία φορά στο δικαστήριο, την επόμενη εβδομάδα.

pigi:news.gr