Σκότωσε τον μόλις 4 ετών γιό της πιστεύοντας ότι ήταν γκέi

Σκότωσε τον μόλις 4 ετών γιό της πιστεύοντας ότι ήταν γκέi

 

Eκδικάζεται αυτές τις ημέρες στο Όρεγκον των ΗΠΑ η υπόθεση της δολοφονίας ενός 4χρονου αγοριού επειδή η μητέρα του πίστευε ότι ήταν γκέi.

Ο τετράχρονος Ζάκαρι υπέκυψε στα πολλά τραύματά του τον Αύγουστο του 2012 αφού είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τη μητέρα του, Τζέσικα Ντούτρο και τον φίλο της Μπράιαν Κάναντι ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στον φόνο.

Η ακροαματική διαδικασία έδειξε ότι η 25χρονη μητέρα του 4χρονου είχε γράψει στο Facebook τις υποψίες της σχετικά με τη σ3ξουαλικότητα του γιού της ενώ όπως κατέθεσε ο φίλος της, του έγραψε την πίστη της ότι ο Ζάκαρι θα γίνει ομoφυλόφιλος, λόγω του τρόπου που περπατούσε και μιλούσε.

Και τα άλλα παιδιά όμως της Ντούτρο- ένας τρίχρονος γιός και μια 8χρονη κόρη- εμφανίζουν σημάδια κακοποίησης. Η 8χρονη κατέθεσε μάλιστα κατά της μητέρας της, λέγοντας ότι η μητέρα της και ο φίλος της χτύπησαν το Ζάκαρι «μέχρι που αρρώστησε».

Ο 4χρονος πέθανε από χτύπημα στην κοιλιά που προκάλεσε βλάβη στο έντερο του. Σύμφωνα με το oregonlive.com, ο Κάναντι ομολόγησε την ενοχή του νωρίτερα αυτό το μήνα.

Περισσότερα: E-Radio.gr Daily