Σμ. Καρύδη: “Ο έρωτας έρχεται, φεύγει και ξαναέρχεται πιο δυνατός”

Σμ. Καρύδη:

 

Καλεσμένη στην εκπομπή JOY βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τη δημοσιότητα, αλλά και τη μήνυση που έχει κάνει κατά το παρελθόν σε περιοδικό.

«Τα στοιχεία που με κρατούν σε μία σχέση είναι πολλά… Νομίζω ότι είναι ένα ταλέντο που πρέπει να έχουν και οι δυο. Πρέπει να τον αγαπάς, να σε αγαπάει και πέρα από το ερωτικό κομμάτι πρέπει να υπάρχει μια κοινή πορεία», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Το ερωτικό κομμάτι έχει μεγάλη, τεράστια σημασία. Έρχεται, φεύγει, ξανάρχεται πιο δυνατό. Ειδικά όταν είναι πολλά τα χρόνια, κάνει διακυμάνσεις. Δεν αγχώνομαι, αλλά γενικά θέλει μια περιποίηση η σχέση. Δεν είναι να δίνεις παρατάσεις. Βλέποντας και κάνοντας την πάω κι εγώ τη ζωή… Θέλω γενικά να περιποιούμαι τις σχέσεις – και τις ερωτικές και τις φιλικές – αλλά δεν τις καταναλώνω για να τελειώνουν».

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τις «αδιάκριτες» ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφερε:

«Θεωρώ λίγο αγενές να ρωτάς τον άλλον γιατί δεν έκανε ένα παιδί. Μπορεί να μην μπορεί να κάνει. Μπορεί μια γυναίκα που έχει μια δυσκολία και να το παλεύει. Δεν είμαι εγώ αυτή, για να μην παρεξηγηθώ. Αλλά μπορεί ένας άνθρωπος να ‘χει ένα οργανικό πρόβλημα που να μη θέλει να το μοιραστεί με το πανελλήνιο».

Τέλος, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε κάνει μήνυση σε περιοδικό: «Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο, αλλά έχω κάνει μήνυση σε περιοδικό. Ήταν φωτογραφίες προσωπικών στιγμών μου. Βέβαια, ούτε έχω πάρει κανέναν να παραπονεθώ για κάτι που έγραψε, ούτε να πω πού ήμουν… Δεν παίρνω ποτέ κανένα τηλέφωνο».

 

pigi:news.gr