Συγκλονιστικές εικόνες από Μαϊάμι: 5 μηνών βρέφος έπαθε ανακοπή και σώθηκε από αστυνομικό (photos)

2

 

Το απίστευτα συγκινητικό θέμα, που έβγαλε η Daily News, κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο μικρός Σεμπάστιαν νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

 

2

H συγκλονιστική διάσωση ενός βρέφους στο Μαϊάμι είναι το θέμα που σήμερα κάνει τον γύρο του κόσμου. Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν αρχικά στη dailynews και στη συνέχεια σε πολλά διεθνή Μέσα συγκινούν απίστευτα!

4

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο μικρός πρωταγωνιστής μας, ο Σεμπάστιαν, έπαθε ανακοπή, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Οδηγός, η θεία του,  Πάμελα Ρούσο, που ενστικτωδώς, γύρισε για να τσεκάρει το παιδί. Όχι τυχαία, αφού ενώ ο μικρός έκλαιγε, ξαφνικά δεν ακουγόταν καθόλου. Πάρκαρε το SUV της στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου Ντόλφιν  όπου βρισκόταν και, έντρομη, διαπίστωσε πως το μωρό είχε σταματήσει ν’ αναπνέει, ενώ το χρώμα του είχε γίνει μπλε!Σοκαρισμένη, πανικόβλητη, η γυναίκα του έκανε τεχνητή αναπνοή, χωρίς όμως αποτέλεσμα κι άρχισε να ουρλιάζει για βοήθεια – ήταν τυχερή καθώς εκείνη την ώρα  γινόταν κυκλοφοριακό κομφούζιο.

3

Άμεσα, έσπευσαν ένας αστυνομικός κι ένας πυροσβέστης που το υπέβαλαν, με τη σειρά τους, επίσης, σε τεχνητή αναπνοή. Η θεία του, στο μεταξύ, είχε βγει στο δρόμο και έκλαιγε γοερά, φωνάζοντας: «Μου τον εμπιστεύτηκε η αδερφή μου! Δεν θα συγχωρούσα ποτέ τον εαυτό μου αν του συνέβαινε κάτι!»  Ευτυχώς, η καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση έφερε το ευκταίο και το μωρό άρχισε ν’ αναπνέει ξανά και να κλαίει. Συγχρόνως, μια φωτορεπόρτερ, η Αλ Ντιάζ, κατέγραφε τα γεγονότα και τα ενσταντανέ της αναρτήθηκαν αρχικά στη dailynews και στη συνέχεια – μέσω του site – δημοσιοποιήθηκαν σε πολλά διεθνή ΜΜΕ.

5

Όσον αφορά στην εξέλιξη της υγείας του μικρού Σεμπάστιαν – που υποφέρει απ’ όταν γεννήθηκε από αναπνευστικά προβλήματα- νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ η μητέρα του, η νοσοκόμα Πάολα Βάργκας ευγνωμονεί το Θεό που σώθηκε το παιδί της.

 

pigi:exedra.gr