Τα καλοκαιρινά grecian φορέματα των σταρ

Το καλοκαίρι -όχι να το παινευτούμε, αλλά- θυμίζει Ελλάδα και στα διάσημα κορίτσια που διαλέγουν να εντυπωσιάσουν με επιλογές σε στιλ αρχαίου ελληνικού χιτώνα. Ρίξε μια ματιά και πάρε ιδέες!

 

 

 

 

Η Χάιντι Κλουμ διαλέγει μάξι τουαλέτα σε στιλ grecian σε παστέλ γαλάζιο στα βραβεία Emmy και κερδίζει αμέσως τα φλας. Τολμηρή επιλογή με το σκίσιμο στο πόδι και το βαθύ ντεκολτέ που της τιαριάζουν τέλεια!

 

 

 

 

Η Κάιλι Μινόγκ πάει το λουκ ένα βήμα πιο πέρα και το συνδυάζει με δετό πέδιλο στην πιο σέξι εκδοχή του με μίνο φόρεμα και μακρύ τύπου μανδύα από πίσω σε μια εμφάνιση που την μεταμορφώνει σε ελληνίδα θεά!

 

 

 

 

Η Σάλμα Χάγιεκ μας παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή του λουκ αφήνοντας και ένα μικρό μέρος της κοιλιάς έξω σε συνδυασμό με το cropped τρεντ. Ενδιαφέρουσα εκδοχή που ταιριάζει άψογα στην μικροκαμωμένη σταρ.

 

 

 

 

Στην πιο σικάτη και μάξι εκδοχή το συγκρκειμένο φόρεμα σε grecian στιλ της ταιριάζει τέλεια και η λεπτομέρεια ζώνης στη μέση δίνει άλλον αέρα στο όλο λουκ!

 

 

 

 

Η Κιμ Καρντάσιαν διαλέγει την πλουμιστή εκδοχή του grecian φορέματος σε σκούρο μοβ χρώμα που της πάει. Οι λεπτομέρειες της one shoulder εκδοχή του στον ώμο και το στήθος καταφέρνουν να πετύχουν το ζητούμενο: να τραβήξουν εκεί το βλέμμα!

 

 

 

 

Η Μίνι Ντράιβερ διαλέγει την πιο στολισμένη εκδοχή του με την λεπτομέρεια κολιέ να τραβάει εκεί το βλέμμα. Το χρώμα της πάει πολύ και η επιλογή της την αναμείβει για τα καλά!

 

 

 

 

 

Πηγή: womenonly