Το Google Play Music επίσημα και στην Ελλάδα Ενεργοποιήθηκε και η συνδρομητική υπηρεσία All Access με πρόσβαση σε 20.000 τραγούδια

 

Το Google Play Music είναι εδώ και λίγες ώρες διαθέσιμο επίσημα και στην Ελλάδα.

Στο Play Music εντάσσεται το ψηφιακό κατάστημα αγοράς μουσικής, το “locker”, στο οποίο θα αποθηκεύετε έως και 20.000 τραγούδια για να τα ακούτε online και offline μέσω της εφαρμογής ή του site Play Music, αλλά και το All Access, η νέα μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία μουσικής.

Η υπηρεσία All Access σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό ραδιοφωνικό σταθμό για κάθε τραγούδι ή καλλιτέχνη χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, αλλά και να προσθαφαιρέσετε κομμάτια ή να δημιουργήσετε από την αρχή τον σταθμό σας.

 

 

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε συμβουλές από την έμπειρη ομάδα του PlayMusicνα περιηγηθείτε στις υπάρχουσες λίστες, αλλά και να επιλέξετε το“Ακούστε τώρα”, που επιλέγει για εσάς καλλιτέχνες και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Αν τα εκατομμύρια τραγούδια του Google Play Music δεν σας αρκούν, μπορείτε να αποθηκεύσετε δωρεάν και online πάνω από 20.000 κομμάτια που ήδη έχετε και να τα ακούσετε μαζί με τον All Access κατάλογομέσα από την Android η iOS συσκευή σας. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε «pin» άλμπουμ και λίστες, καθιστώντας τα διαθέσιμα ακόμη και offline.

Δοκιμάστε το All Access δωρεάν για τον πρώτο μήνα και επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας – €7,99 για τους μετέπειτα μήνες. Η τιμή για όσους εγγραφούν μετά τις 30 Απριλίου θα είναι €9,99 για ένα μήνα, με 30 μέρες δωρεάν δοκιμή.

 

pigi:thegang.gr