Τρελά ερωτευμένη δηλώνει η Ευαγγελία Αραβανή

Τρελά ερωτευμένη δηλώνει η Ευαγγελία Αραβανή

«Είμαι ευτυχισμένη και ερωτευμένη»

Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» για τη γεύση που της άφησε η συμμετοχή της στο Dancing With The Stars και για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού.

«Ήταν πραγματικά υπέροχα και αν μου λέγανε να πάω ξανά, θα το ξαναέκανα. Μου είχε γίνει τρόπος ζωής. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ γιατί και ο χορός είναι κάτι που αγαπώ. Μπορεί να ήταν κουραστικό, αλλά ήταν πάρα πολύ ωραίο» ανέφερε το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια για το Dancing With The Stars, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν στεναχωρήθηκα που δεν έφτασα στον τελικό. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε κερδισμένοι».

Επίσης, η Ευαγγελία Αραβανή παραδέχτηκε πως έχει κάνει λάθη στην πορεία της: «Σίγουρα όλοι έχουμε κάνει λάθη στη ζωή μας, ειδικά όταν είμαστε μικρότεροι. Το θέμα είναι να μαθαίνεις και να μην τα ξανακάνεις».

Τέλος, η ίδια παραδέχτηκε πως διανύει μια πολύ ωραία φάση στην προσωπική της ζωή: «Είμαι ερωτευμένη, είμαι πολύ καλά», ενώ για το ενδεχόμενο ενός παιδιού τόνισε: «Δεν θα το έλεγα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, αλλά όχι για παιδάκι δεν το σκέφτομαι. Μακάρι να με ευλογήσει στο μέλλον ο Θεός να αποκτήσω ένα παιδάκι».

pigi:newsbeast.gr