Οι κίνδυνοι του Wi Fi για τα παιδιά

February 14, 2017
Οι κίνδυνοι του Wi Fi για τα παιδιά

58a1d4d61dc524a55f8b476d

Οι ασύρματες συσκευές είναι ραδιοπομποί, όχι παιχνίδια. Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Microscopy and Ultrastructure, δείχνει  πόσο επικίνδυνες είναι οι συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων για τα παιδιά.
Τα παιδιά απορροφούν μεγαλύτερη ποσότητα ακτινοβολίας μικροκυμάτων από τους ενήλικες, ενώ τα έμβρυα είναι ακόμα πιο ευάλωτα από τα παιδιά. Οι κίνδυνοι που προκύπτουν από την έκθεση σε ραδιοσυχνότητες EMF συνδέονται με καρκίνους του εγκεφάλου και στους σιελογόνους αδένες, με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων, και, μεταξύ των κοριτσιών που κρατούν τα κινητά τηλέφωνα κοντά στο στήθος τους, με καρκίνο του μαστού.

1-s2.0-S2213879X14000583-gr3

Ο μέσος χρόνος μεταξύ της έκθεσης σε καρκινογόνους παράγοντες και σε ένα προκύπτοντα όγκο είναι τρεις ή περισσότερες δεκαετίες. Οι επιστήμονες διερωτώνται αν αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι ασφαλή και για την υγεία και κατά πόσο σε 50-100 χρόνια θα αποδειχθεί ότι το Wi-Fi και τα κινητά τηλέφωνα ήταν υπεύθυνοι για την μεγαλύτερη κρίση της υγείας στην ανθρώπινη ιστορία.

 

You may also like