Ο Rous live στο Faust…

January 3, 2017
Ο Rous live στο Faust…

Γνωρίσαμε το Γιώργο Ρους το Νοέμβριο του 2009 διαδικτυακά και ραδιοφωνικά, με το συντριπτικό χιτ «Εξαιρέσεις». Ο πρώτος δίσκος που ακολούθησε, έφερε το κοινό σε επαφή με έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα. Το «Κόκκινο Φως», οι «Μαριονέτες», το «Είμαι από το Φεγγάρι», «Το Άδικο στο Σώμα», μας οδήγησαν ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του Rous.

Στη δισκογραφική του πορεία, έχει δημιουργήσει τραγούδια όπως τα: «Ένα φιλί», «Καθρέφτης» (Χ. Αλεξίου), «Ούτε για αστείο» (Α. Μπάμπαλη), «Και θέλω εσένα» από τον τελευταίο δίσκο του Γ. Κότσιρα.

Για μια ακόμη βραδιά λοιπόν, ο Rous θα μας πει μία ιστορία, ή πολλές, γεμάτη μουσική και εικόνες. Ένα Live Story Telling, με ήρωα ένα αγόρι που αρνείται να μεγαλώσει, που «προσγειώνεται» απ’ ευθείας από το φεγγάρι στη σκηνή του Faust και μας τραγουδάει για αυτά που θέλουμε, αυτά που χάνουμε, αυτά που αγαπάμε και αυτά που αναζητάμε όλη μας τη ζωή. Ένα φιλί στο μισοσκόταδο, σε κάποια γωνιά ενός δρόμου, όταν γύρω όλα γκρεμίζονται…

Να σημειώσουμε πως το νέο τραγούδι του Rous, «Λουλούδι του Δρόμου» αποτελεί προπομπό του επερχόμενου δίσκου του «Rous II» που αναμένεται στις αρχές του 2017.

Info:

Rous live @ Faust
Kαλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, Αθήνα

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 7 ευρώ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: Faust | Τηλ.: 210 3234095 | info@faust.gr

You may also like